GRAVIDFOTOGRAFERING DALARNA

Gravidfotograf Dalarna

DIN FOTOUPPLEVELSE

Gravidfotograf Dalarna

FOTOGRAFERING ÅRET OM

Jag fotograferar året om vår, sommar, höst och vinter, allt från de rosa körsbärsträden på våren, till den grönskande sommaren, den färgglada hösten och den vita krispiga vintern. 

Under den kyligare delen av året använder vi oss av värmepåsar som man kan fästa under kläderna, lägga i skorna samt hålla i händerna, vi tar flera pauser under fotograferingen och värmer oss med varm dryck samt filtar.

föredrar du att bli fotad inomhus kan du boka in en tid i min studio, det går även att boka en kombinerad fotografering där vi fotar både i studion & utomhus. 

När du har bokat in din tid hos mig får du en välkomstguide med information inför din fotografering.

Gravidfotograf Borlänge

KONSULTATION OCH MOODBOARD 

I alla mina fotopaket ingår 20 minuters konsultation där du får berätta om dina önskemål & förväntningar och för att vi ska få chansen att lära känna varandra lite innan fotograferingen. Efter vår konsultation får du en personlig moodboard på pinterest utifrån det vi gått igenom på konsultationen så att du ska känna dig trygg och säker i att vi skapar just de fotona du drömmer om! 

Jag utgår från Borlänge i vackra Dalarna och har många fina platser vi kan välja bland för att skapa just dina drömfoton. Bästa tiden för att få det perfekta ljuset är 1-2 timmar innan solnedgång eller soluppgången, självklart går det även bra att fota andra tider på dygnet om det önskas.

Gravidfotograf Dalarna

FOTOGRAFERING

Så var äntligen dagen här då det är dags för oss att ses och skapa vackra minnen tillsammans! Vi har bestämt fotoplats och stämt av så att vädret är med oss dagen innan fotograferingen. 

Vi åker sedan ut till den utvalda platsen och träffas där, jag har med mig dina utvalda klänningar samt eventuella tillval så som exempelvis blomsterkrans. Jag kommer att guida och peppa dig under hela vår fotografering för att du ska känna dig trygg och bekväm framför kameran, det kommer vara en rolig och avslappnad stund där vi fokuserar på dig och det vackraste du bär. 

Gravidfotograf Dalarna

LEVERANS & PRODUKTER

3 veckor efter vår fotografering kommer du få ett mail med en länk till ditt online galleri där du får välja ut dina personliga favoriter. Önskar du sedan köpa till flera foton kan du självklart göra det för 250kr/bild eller vid köp av bildpaket 10st bilder eller fler 150kr/bild. 

Det ingår även 2 års backup på dina foton om dem av någon anledning skulle försvinna, samt en lyxig förstoring. 

Efter din fotografering hos mig kan du välja till vackra fotoprodukter, jag samarbetar med professionella ramtillverkare och fotolabb för att dina produkter skall hålla högsta kvalité. Canvastavlor, fotoalbum, förstoringar, tavlor.

Gravidfotograf_Borlänge

KATIA

 jag är så tacksam för denna underbara upplevelse. linn fick mig verkligen att känna mig som en prinsessa för en dag och det var något jag verkligen behövde efter en sån tuff graviditet. 

rekommenderar starkt om du vill ha mer än bara vackra bilder utan även en speciell och underbar stund! / katia

” såg precis bilderna och nämen alltså WOW!!

så himla fina allihop! är verkligen sååå nöjd, tacksam & glad att jag kom in på din instagram i våras! hela fotograferingen kändes så lugn och avslappnad, riktigt duktig är du måste jag säga! 

tacktacktack för vi fick ha dig som fotograf, kan inte bli mer än nöjd med allt! / emelie

Gravidfotograf Borlänge

emelie

Gravidfotograf Dalarna

DIN INVESTERING

♡ VÄLKOMSTGUIDE VID BOKNING MED INFO INFÖR ER FOTOGRAFERING

♡ KONSULTATION & MOODBOARD 

♡ 1 TIMMes FOTOGRAFERING

♡ 2 ÅRS BACKUP PÅ ALLA ERA FOTON

♡ LÅN UTAV KLÄDER FRÅN MIN ONLINE GARDEROB

                                                                   995kr

hos mig betalar du en fotograferingsavgift för själva fotograferingen och så har du sedan möjlighet att köpa till digitala foton samt produkter så som förstoringar, tavlor. artblock, canvastavlor & fotoalbum. 

5st foton 950kr

10st foton 1350kr 

30st foton (hela galleriet) 2500kr

pris på produkter fås vid förfrågan.

VANLIGA FRÅGOR

Gravidfotograf Dalarna

Jag håller till i utkanten av borlänge i vackra dalarna. men reser gärna för att fota dig!

ju tidigare ni bokar dessto större chans att jag finns tillgänglig just det datumet ni önskar.

i formuläret längst ned på sidan kan ni skicka in eran bokningsförfrågan.

När ni har bokat in er tid hos mig får ni en välkomstguide med information inför eran fotografering.

skulle det vara dåligt väder på fotograferingsdagen får ni självklart boka om till ett nytt datum.

skulle ni vara sjuka på fotograferingsdagen så bokar vi självklart om till ett nytt datum.

Efter er fotografering hos mig kan ni välja till vackra fotoprodukter, jag samarbetar med professionella ramtillverkare och fotolabb för att era produkter skall hålla högsta kvalité. Canvastavlor, fotoalbum, förstoringar, tavlor.

3 veckor efter vår fotografering kommer ni få ett mail med en länk till erat online galleri där ni får välja ut era personliga favoriter.

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bröllopsfotograf Borlänge
Bröllopsfotograf Dalarna
Barnfotograf Dalarna
Bröllopsfotograf Dalarna