Bröllopsfotograf Borlänge

Hej! Det är jag som är Linn! 

En glad 28 år gammal dalkulla som vuxit upp på landet med skogen bakom hörnet. Älskar solnedgångar, dahlior och choklad. 

Min familj värderar jag allra högst här i livet, det bästa jag vet är att spendera tid med dem oavsett om det är i soffan framför en bra film, i köket bakandes sju sorters kakor eller om vi är på roadtrip genom Norge, så länge jag får umgås med dem är jag lycklig! 

Jag anser att alla årstider har sin charm, våren när allt sakta väcks till liv, sommaren med alla ljumna sommarkvällar, hösten med dess vackra färger och vinterns gnistrande snötäckta landskap. 

Jag har en förkärlek till vattenfall, nätter i mitt älskade tält, äventyr och till att bada isvak i -20 grader under en stjärnklar himmel med endast månen som ljuskälla, då känner jag mig som allra mest levande! 

Att få vara kreativ och skapa är min största passion här i livet. Därför startade jag Fotograf Linn Karlefeldt, för att få skapa minnen ni kan se tillbaka på om 10 år och minnas just den stunden!

OM MIG

Saker jag älskar

till min älskade mamma

det finns en person i mitt liv som jag verkligen ser upp till.

min kära, kloka, omtänksamma, vackra mamma

hon som är den starkaste och mest kärleksfulla person jag känner och som alltid ställer upp och finns där! 

hon som alltid hänger med på alla mina galna idéer och äventyr. allt från norrskensfotografering mitt i natten, roadtrip genom halva sverige till att gå upp på toppen av ett berg kl 04 en morgon för att laga frukost och kolla på soluppgången.

tack för att du gett mig den bästa uppväxten jag någonsin kunnat få, för att du uppfostrat mig till den person jag är idag, för alla våra skratt, äventyr och minnen vi har tillsammans. 

jag är evigt tacksam över att få ha dig både som min Mamma, förebild och Bästa vän! 

din dotter, linn 
 
 
Bröllopsfotograf Borlänge
Bröllopsfotograf Dalarna
Barnfotograf Dalarna
Bröllopsfotograf Dalarna